MyWowDay

ВЕСІЛЬНІ ТРЕНДИ 2020 РОКУ

Весілля – це не лише день народження нової родини. Це ще й одна з найважливіших подій у житті молодят. Тому кожен прагне отримати максимум позитивних емоцій від цього свята, а також зробити його неповторним для всіх запрошених. А швидкий розвиток технологій розважальної сфери, поява різних матеріалів та технік дозволяє втілити в реальність найсміливіші фантазії нареченого та нареченої.
Щоб ваше весілля не стало одним із безликих свят, які насилу згадуються як гостям, так і молодятам, організатори заходів щорічно вигадують нові тренди. 2020 рік, що настав, не став винятком. Вже зараз можна ознайомитись із основним переліком модних тенденцій для організації весілля. Цього року головним напрямком стане індивідуальність урочистостей. За твердженням більшості експертів, натхнення потрібно черпати з власної історії кохання, орієнтуючись на смаки та уподобання один одного. Саме ваші щирі почуття мають стати тим джерелом, яке дозволить створити ідеальну урочистість.
Напрямки весільного сезону
Весільна мода змінюється досить плавно, тому цього року багато хто може побачити відлуння минулих весільних сезонів. Але основними напрямками вважаються:

1. Ні суворим правилам. Сучасні молодята все частіше перетворюють своє весілля на своєрідний творчий проект і не соромляться висловлювати свій внутрішній світ. Так зараз у моду входять заходи, оформлення яких побудовані на контрастах: лофт та вишукане, грамотно підібране квіткове оформлення, класика, розбавлена неоновими вивісками тощо.

2. Концептуальне торжество. В даному випадку все свято збудовано на історії молодих: починаючи від нарядів нареченого, нареченої, свідків, закінчуючи вибором місця проведення урочистостей та його оформлення весільним декором. Підготовка до такого роду урочистості вимагає величезної кількості часу, сил та креативного мислення. Але та аура, емоції та враження, які в результаті отримають усі присутні, того варте.

3. Мінімум формальностей. Багатьом сучасним людям у стрімкому бігу часу не вистачає почуття спокою, комфорту та тепла. Тому неформальний стиль став весільним трендом, затребуваним останніми роками. Весільні пишні вбрання замінюються на зручні, більш звичні для всіх костюми. Сама церемонія проводиться у колі найближчих людей на природі, у заміському будиночку тощо. Аура такої події просякнута умиротворенням та ніжним домашнім затишком.

4. Виїзна церемонія без класичної арки. Даний підхід вже не можна назвати новим, але є в ньому щось таке, що не дозволяє ідеї бути забутою. Якщо ви не бажаєте відвідувати РАГС, вважаєте це банальним та нудним, то завжди можна організувати гарну виїзну церемонію у ресторані, лофті тощо. До того ж, звична всім арка змінює свої форми та формати: підвісні конструкції, неонові чи тканинні фігури.

Колірне оформлення. У 2020 році у весільні тренди входять м'які, приглушені тони оформлення свята та відмова від переважання одного відтінку. Таким чином, стильне весілля - це м'які відтінки пудри, м'яти, корала, ефект омбре і плавний перехід від одного відтінку до іншого.
Підсумовуючи, можна відзначити, що головним напрямком весільного сезону 2020 року є щирість і самобутність. Тому не варто обмежувати себе традиційними рішеннями, старомодними віяннями та чужими порадами. Організуйте цей день у своєму унікальному стилі та насолоджуйтесь один одним та спілкуванням з близькими. А допомогти у підготовці, оформленні та проведенні заходу завжди раді співробітники творчого та молодого івент агентства MyWowDay.
Влаштуємо свято!

пр. Дмитра Яворницького, 111
+38 095 785 30 08
Made on
Tilda